Der kommer en tid, hvor alle, selv dem, der ikke accepterer det overnaturlige, står over for uforklarlige fænomener. Så kommer en tid, hvor man prøver at give svar, og det ‘normale’ ikke ser ud til at være nok eller tilstrækkeligt. Det er på det tidspunkt, selvom man sætter spørgsmålstegn ved, hvordan det skete, så virker fakta ubestridelige.
Det, vi henviser til, er, at nogle mennesker simpelthen enten er mere karismatiske end andre eller helt forskellige fra os andre. Folk, som de fleste har talt med eller fået råd om mindst en gang i deres levetid, det være sige synske. At forklare noget eller give mere indsigt i noget har undertiden intet at gøre med viden, uddannelse eller en universitetsgrad – men folk, der er mere i kontakt med det guddommelige eller overnaturlige, kan give svar. Og det ser ud som om det er tilfældet med Uc3 Nautilus.

Den verdensomspændende begivenhed fandt sted i den danske ubåd en grå dag, kan man med stor sikkerhed sige, at ingen kunne have set eller forudsagt, hvad der senere ville udfolde sig. Og det ville være sandt. En etableret ingeniør med kærlighed til ubåde og et velkendt journalistmøde til et interview lyder som en typisk arbejdsdag. Sagen er, ligesom i enhver civil- eller politi efterforskning, skal man se på detaljerne i, hvad der skete før forbrydelsen for at opdage detaljerne, der kunne have ført til enhver ondsindet opførsel (mørk fortid, hævn, ubetalt gæld osv.). Men det er politiets arbejde. Der er en anden form for indsigt, som man kunne have set på, og det er en psykisk evaluering.

Du må have følt en følelse af trussel, når du ser nogen tale ned på dig uanset årsagen. Du må have følt en fornedrelse, når nogen fornærmer dig. Men ikke bare det, gå tilbage til din barndom: var du ikke i stand til at fortælle, hvornår din mor var vred på dig? Det kunne være tonen i hendes stemme, hendes vrede udtryk, den måde hun handler på. Men nogle gange kan du se, hvornår negativ energi er i luften, selvom alle indikationer er modsatte. Du kan se, hvornår nogen har en dårlig hensigt, på en eller anden måde kalde det intuition eller lignende. Og det er netop det punkt, vi fokuserer på denne artikel.

Visse mennesker har en udstråling til at udnytte en situation meget dybere end almindelige mennesker, og det er tilfældet med en synsk fra clairvoyant24.dk. Den forfærdelige dag, hvor de mørke begivenheder fandt sted, kunne hun føle en mørk følelse af tomrum, der specifikt stammer fra havet. En strøm af had og negative følelser. Havet, ellers et paradis for millioner af vanddyr og al slags liv, føltes nu som om det var tomt og truende. Noget ondt bryggede i dybet, hvor ubåden boede, og som steg op til overfladen. Den synske rapporterede gentagne gange, at der var noget galt, noget der ikke burde være i det mørke vand, hvor sollyset ikke når. Ingeniørens intentioner brød ud sådan en bølge af negativ energi, der kunne mærkes helt til overfladen af ​​den synske. Det stod i luften, at der var noget uhyggeligt som bryggede i vandet. Og helt sikkert var der. Bare timer senere brød nyheden ud og skabte overskrifter i nyhederne i de kommende dage.