Header

Velkommen

April 25th, 2014 | Posted by Jesper in Uncategorized

Velkommen til Nautilus nye hjemmeside.

Her vil du med tiden kunne læse alt hvad der er værd at vide om vores ubåd. Siderne er stadig under opbygning så du vil nok opdage at der mangler noget rundt omkring, men det vil blive opdateret løbende. Samtidig vil vi her på bloggen, jævnligt skrive om hvad der sker i ubådsværkstedet med renoveringen af Nautilus og når hun kommer i vandet, med beskrivelser af vores togter over og under havene.

God fornøjelse med læsningen.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

2 Responses

 • Hej med jer!!

  Hvor er det dejligt at se, at foreningen Nautilus har barslet med en hjemmeside om jeres fascinerende projekt!!

  Jeg vil så glæde mig til, at I på et tidspunkt også finder tid til at anføre muligheden for at støtte foreningen, enten som medlem eller som passivt medlem; det kan jeg nemlig ikke finde noget om på siden for øjeblikket.

  De bedste hilsner,

  Lars

  P.s. I skriver, at det dybeste sted i de danske farvande er 81 m (hvor for øvrigt??). Lige sydøst for Christiansø er dybden 102 m og i trekanten mellem den dansk-norsk-svenske grænse i Skagerak er vanddybden angiveligt 481 m.

  • Jesper says:

   Hej Lars.
   Tak for din kommentar.
   DEt er rigtigt at der er mangler her på siden, endnu. Bl.a. kontaktoplysninger og information om medlemsskab.
   Det må vi se at få gjort noget ved, men meget af vores tid går med at skrue på ubåd, frem for hjemmeside :-)
   Har du et ønske om at blive medlem, så skriv en mail til mig: jesper snabela egemosen punktum dk. så finder vi ud af noget.
   Med hensyn til vanddybde så skulle der måske have stået de indre danske farvande. Der passer det i hvertfald med at der et sted i Lillebælt er 81 m. Teksten er skrevet af en tidligere ubådsofficer i søværnet, så han må jo vide det.